Dovlecel, zucchini și vinete. Nu te omoară.
Am trecut de la cuptor pe gaz la cuptor electric și de la foc mediu la 230 de grade, cu foc sus și jos. Cam dură trecerea, dar asta este, ne adaptăm la vremurile actuale.
Cât oțet să pun în chutney.
Să fac poze mai bune. Dar cred că este o cauză pierdută. :)))
Tarte. Din foietaj sau aluat fraged. Băibăiete, și când am făcut eu o crustă de aluat fraged cu cașcaval în ea, am realizat că am mai depășit un prag. Și instant am devenit Superdezastru în bucătărie! 😛
Pe de altă parte, este primul an în care m-am desumflat puțin și aproape că am vrut să mă opresc din scris rețete. După o lună de pauză, în care n-am deschis cuptorul aproape deloc, mi-am revenit. 🙂
—
Vezi ce am învățat în 2018 aici, în 2019 aici, în 2020 aici, în 2021 aici și în 2022 aici.
Pace, dragoste și (nici avocado, nici mango) tartă cu cașcaval!
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Poza este via pinterest. 🙂