Lecții învățate (4)

Dacă e ceva ce m-a ținut sănătoasă la cap în acest an dubios este scrisul pe blog și încercatul de rețete. Yup, fiecare cu terapia lui. 🙂

Poți să pui chimen în (aproape) orice.

Poți să gătești o zi pe lună, să porționezi, să congelezi și să trăiești fericit restul de treizeci până la nouăzeci de zile. Numai să ai un congelator suficient de mare. 🙂

Nu prea știu să mai gătesc carne, de la atâtea rețete vegane. :)))) Promit să-mi revin anul viitor. 😛

Anul ăsta am cumpărat un coș de farfurii special pentru blog. O fi și ăsta un hobby (sau semn de vârstă înaintată? :))) ).

Am adaptat rețeta de carbonara la mofturile mele. Incredibil că mi-a luat atâția ani! :)))

V-am zis de chimen? 😉

Gătitul ajută la managementul stressului. Dar nu ajută neapărat la managementul kilogramelor. :)))

De fiecare dată când am gătit ceva bun m-am gândit cu drag la prietenii mei cu care nu m-am putut întâlni din cauza pandemiei vieții. Aș fi vrut să sar peste lecția asta. Sincer. Sper să recuperăm anul viitor. 🙂

Revenind, știți rețete cu chimen? Dacă nu, să vă trimit câteva… :)))))))

Vezi ce am învățat în 2018 aici, în 2019 aici și în 2020 aici

Pace, dragoste și (nici avocado, nici mango) chimen! 

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.