Dacă e ceva ce m-a ținut sănătoasă la cap în acest an dubios este scrisul pe blog și încercatul de rețete. Yup, fiecare cu terapia lui. 🙂
Poți să pui chimen în (aproape) orice.
Poți să gătești o zi pe lună, să porționezi, să congelezi și să trăiești fericit restul de treizeci până la nouăzeci de zile. Numai să ai un congelator suficient de mare. 🙂
Nu prea știu să mai gătesc carne, de la atâtea rețete vegane. :)))) Promit să-mi revin anul viitor. 😛
Anul ăsta am cumpărat un coș de farfurii special pentru blog. O fi și ăsta un hobby (sau semn de vârstă înaintată? :))) ).
Am adaptat rețeta de carbonara la mofturile mele. Incredibil că mi-a luat atâția ani! :)))
V-am zis de chimen? 😉
Gătitul ajută la managementul stressului. Dar nu ajută neapărat la managementul kilogramelor. :)))
De fiecare dată când am gătit ceva bun m-am gândit cu drag la prietenii mei cu care nu m-am putut întâlni din cauza pandemiei vieții. Aș fi vrut să sar peste lecția asta. Sincer. Sper să recuperăm anul viitor. 🙂
Revenind, știți rețete cu chimen? Dacă nu, să vă trimit câteva… :)))))))
Vezi ce am învățat în 2018 aici, în 2019 aici și în 2020 aici.
Pace, dragoste și (nici avocado, nici mango) chimen!
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂