Pizza. Muuuultă pizza.
Ou poșat. Gosh.
Frangipane. Dezamăgitor.
Galette. Tot o tartă.
Anșoa. Nu mușcă.
Că este un pic complicat să mănânci la dietă și să gătești rețete pentru blog.
Că uneori ai nevoie de untură în viață. Ca de exemplu la merdenele.
Să planific? Să nu mai planific?
Să citesc etichete. Musai. Dar mai bine să nu le mai citesc, că nu mai cumpăr nimic. :))
Sincer, nu mi se pare că am învățat mare lucru în bucătărie anul acesta, deși am citit despre tot felul de tehnici, plus o tonă jumătate de rețete de pe toate continentele. Și uneori este ok să vrei să repeți rețetele, în loc să tot faci chestii noi. Și, bineînțeles, adaptarea la vreme și vremuri este vitală. 🙂
Una peste alta, sunt aproape de 500 de dezastre distruse aici pe blog (cu ajutorul familieidezastru, al lui Chef și al prietenilor), ceea ce este wow! 😀
Este o relaxare să gătești ca dezastru în bucătărie. Ce s-ar putea întâmpla? Să ți se ardă ușor mâncarea? De abia este mai crocantă. :)) Să ți se ardă de tot? Sunt rare cazurile, dar, dacă nu a fost nevoie să chemi pompierii, în cazul cel mai rău o arunci la gunoi și o iei de la capăt. Și data viitoare va fi mai bine. Să îți zică cineva că ești dezastru? No bine, serios, tu ai citit titlul blogului? 😀 După cum spuneam, RELAXARE, cu majuscule. Ceea ce vă doresc și vouă. 🙂
—
Vezi ce am învățat în 2018 aici, în 2019 aici, în 2020 aici și în 2021 aici.
Pace, dragoste și (nici avocado, nici mango) chutney picant de prune!
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Poza este via pinterest. 🙂