Lecții învățate (3)

După ce am trecut dezastrele pe domeniu propriu, că erau deja prea multe pentru nobine și am realizat că două articole pe săptămână necesită muuuult mai multă organizare și pregătire din timp, m-am dus să mă plâng la Chef. 😀 Drept răspuns am primit un șut în posterior și clasicul: ți-ai făcut-o cu mâna ta, acu’ mergi și mai arde o rețetă. 😛 🙂

Și am ars. Și am distrus. Dublu cât anul trecut. Partidul ar fi mândru, jur pe roșu comunist. :)))))

Nu garantez că o să țină, că oricât de lung ar fi lanțul, nu poți să ții o pisiroz forever în bucătărie. 😛

Dar cert este că a fost distractiv. Și creativ. Și comestibil. Și colorat. Și multietnic.

Am vrut să gătesc indian, dar am sfârșit cu o tonă de rețete mexicane și am ajuns fanul numărul 1 al homemade quesadillas. 🙂 Am vrut să slăbesc, dar a venit starea de urgență și am pus niște kilograme pe mine de care nu știu când voi mai scăpa. Am zis că sunt cea mai tare din parcarea eco pentru că în sfârșit colectez (aproape) corect, dar am aruncat mult mai multă mâncare, din multiple cauze. Am gătit cu mai multă brânză și chiar cu iaurt, am făcut supe creme (pentru că se pot face fără lapte, ca să vezi minune!!!) și am descoperit feniculul. Pe final de an am distrus și o rețetă de merdenele… sfinte Sisoe, ce an!!!!

Serialele de anul acesta vor continua și anul viitor. Sper. :))) Și mai am niște idei, dar toate la timpul lor. Apropo, dacă vreți să învățați rețete/chestii noi, lăsați un comentariu, discutăm cu Chef și vedem ce se poate. 😉

Mi-a făcut plăcere să gătesc împreună cu voi. 🙂 Și pentru că n-am ars bucătăria cu totul (încă), mergem înainte. 😛 :))))

Ce ziceam în 2018 aici și în 2019 aici rămâne valabil. 

Pace, dragoste și (nu avocado) mere! 

PS: fotografia e via palo/pinterest.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *