Ep. 263 – un bol mare de salată de primăvară

No bine, trebuia să fie cu iepurași și mult zahăr, dar în ultimul moment m-am răzgândit. :))) Drept urmare este cu salată verde asortată, că asta era la ofertă prin frigider, niște urme de roșii cherry, ridichi, ceapă verde, usturoi verde și mărar, plus un dressing din ulei de măsline, zeamă de lămâie, busuioc și muștar.

Și am realizat că mirosul de primăvară vine de la ceapă/ usturoi/ mărar, că roșii și salată mâncăm tot anul, deci nu se mai pune. 😀

Asezonat cu proteine din carne sau brânză, după preferințe. Și servit cu niște covrigei graham, că am mâncat toate chipsurile din casă. :))))

De mâine sunt la regim intensiv transilvănean, cu drob, ouă roz, sarmale, friptură, cozonac, prăji cu brânză de vaci, niște Zserbo și, dacă o mai intra, și niște salată de fructe. 😀

Dacă supraviețuim, marți trecem pe paste. 😛

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.