Ep. 164 – prăjitură cu brânză de vaci

Prăjitura aceasta cu brânză de vaci este bună de făcut de Paște, după Paște, între Paște și Crăciun și ori de câte ori este reducere la brânză de vaci la magazin. :))))

Este amuzant cum dezastrul de mine a devenit fanul prăjiturilor cu brânză de vaci, ținând cont că muuuulți ani la rând nu m-am atins de nimic ce conținea brânză. 😀

Pentru o tavă generoasă de prăji, aveți nevoie de 1 kg de brânză de vaci, 10 ouă, 1 cană de zahăr, 1 cană de făină, un zahăr vanilat și un praf de copt stins cu zeama de la lămâie. Amestecate toate și puse într-o tavă mai înaltă, unsă cu unt și tapetată cu făină. În cuptorul preîncălzit, 10 minute la foc tare, după care aproximativ o oră la foc mic.

Dacă nu se arde, nu este bună!!! 😛

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *