Această salată, care conține legume și pește în cantități oarecum egale, este perfectă pentru un prânz sau o cină sau pentru o masă mai deosebită, cu familia sau prietenii. Așa, ca de decembrie. 😀
Principalele trei ingrediente sunt fasolea verde, peștele afumat și castraveții/gogoșarii acri. Eu am folosit fasole congelată, pe care am opărit-o în apă fierbinte vreo câteva minute, conform instrucțiunilor de pe pungă. Dacă aveți din conservă, atunci scurgeți de zeamă, clătiți și folosiți. Pește afumat, merge și somon, și macrou.
Într-un castron amestecați cele trei ingrediente, mărunțite înainte. Apoi vă apucați de asamblat salata. 🙂
Pe un platou aranjați câteva frunze de salată verde, apoi puneți deasupra ingredientele din castron. Dacă vreți, decorați cu felii de roșii și măsline.
Dressingul se face din maioneză cu sare, piper și usturoi pisat.
Dacă știți că toată lumea va servi dressing, atunci îl puteți adăuga în castron, cu cele trei ingrediente, înainte de a le transfera pe platou.
Și dacă vă ies poze dezastrufrumos, atunci dați un mesaj. 😛
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.