Cookingbookclub 15 | rețetele Inei Garten

Nu știu cum se face că am sfârșit cu o listă lungă de rețete vegetariene/vegane. Fără să mă chinuiesc prea tare. :)))))

Ce am încercat:

Cușcuș marocan (cu legume) – vezi rețeta aici.

Am mai făcut cușcuș marocan, dar cu năut. De data aceasta rețeta este doar cu legume. Un dezastru gustos de tot. 🙂

Fasole verde (haricots verts) – rețeta aici.

O rețetă dezastruos de simplă, care combină fasolea verde păstăi cu ardei gras și ceapă roșie. Vegan și colorat. 🙂

Supă de linte cu cârnați – uite aici cum se face.

Am descoperit lintea recent și rezultatul este promițător. :)) Poate fi vegană sau dacă optați pentru cârnați, atunci este o rețetă carnivoră.

Am mai încercat o rețetă de zucchini gratinat, un eșec major, motiv pentru care doar vă povestesc, fără rețetă. :)))) Gratinatele au de regulă sos alb și cașcaval deasupra, ceea ce este prea mult pentru creierul meu mofturos. Motiv pentru care am pus felii de zucchini în tavă, prăjite ușor înainte, cu telemea rasă combinată cu firimituri de pâine de secară cu nuci. Doar că zucchini s-au înmuiat prea tare și totul a fost prea sărat. Noroc că am făcut doar o porție. :)))

Până data viitoare, spor la distrus rețete. 😛

#foodfriendslove și orice ar fi, nu uita să te bucuri de mâncare, de soare, de pământ și să respiri.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebook, instagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult.