Ep. special: fasole verde (haricots verts)

Fasole verde păstăi, fiartă în apă sărată și clătită cu apă rece și lăsată deoparte. Eu am folosit o pungă de fasole congelată, voi s-ar putea să găsiți proaspătă la piață, caz în care îi rupeți codițele înainte, o spălați și o fierbeți, să fie făcută, dar să rămână crocantă. 🙂

Ardei gras, roșu și galben, dacă aveți, niște ceapă roșie, tăiate bucăți mari, stropite cu ulei de măsline și băgate la cuptor, într-o tavă, până se înmoaie ușor. Nu ardeți! Un ardei mare și o ceapă mică la o pungă de fasole verde.

Fasolea fiartă amestecată cu legumele, sare, piper, puțin ulei de măsline.

Dezastru curat! De la Ina Garten. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.