Cookingbookclub 31

New. Old. Trendy. Gold. Vechi, nou, la modă sau cu rețete fără de care bucătăria așa cum o știm astăzi nu ar exista (habar n-am ce înseamnă asta, dar până la finalul anului, mă dumiresc. :))) )

Anul acesta la Cooking BookClub, la Dezastru în Bucătărie, nu facem nimic ieșit din comun. Răsfoim cărți de bucate, căutăm rețete, le testăm, le adaptăm la fițe și talente și le mâncăm. Cu puțin noroc, găsim dintre cele care au gust mai bun dacă sunt puțin arse, așa cum este obiceiul bucătăriei noastre.

Dacă ne iese, bine. Dacă nu ne iese, iarăși bine. Noi tot relaxați și puțin flămânzi vom fi, și tot cu ingrediente de prin frigider și cămară vom găti. 😀

La prima ediție din 2024, gătim cu fructe de sezon. Pisiroz, dar e cam iarnă afară, știi? Știu. 🙂 Folosim ce găsim la magazin, fructe proaspete sau congelate. Sau gemuri și compoturi, că nu facem nazuri. 😛

Inspirația vine de la 1) Jamie Oliver, 5 Ingredients Quick & Easy Food sau Veg sau 30 minute meals, 2) Abra Berens, Pulp și, preferata mea, 3) Georgeanne Brennan, Salate.

Pe Jamie îl găsiți pe youtube și insta, unde pune constant rețete, sau la bibliotecă, dacă nu aveți cărțile.

Spor la citit și experimentat și dacă ați distrus o rețetă cu succes, dați feedback. Experimentele mele apar luna viitoare.

#cookingbookclub #newoldtrendygold pentru că anul acesta experimentăm cu rețete noi, vechi, la modă sau cu rețete fără de care bucătăria așa cum o știm astăzi nu ar exista.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebookinstagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult. Și dacă vrei să afli mai multe despre gătit, uite aici un curs rapid de bucătărit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *