Asta presupune că aveți prin casă niște hummus gata făcut, altfel îl faceți rapid sau îl cumpărați gata făcut de la magazin. 🙂
Pasul doi este să pregătiți zucchini: spălat, curățat de coajă sau nu, în funcție de cum preferați, tăiat felii subțiri, rotunde sau pe lung, dat cu un praf de sare și prăjit în tigaie, în puțin ulei. Sau pe grătar, dacă aveți timp și chef.
Pasul final: pe o lipie încălzită, puneți o lingură – două de hummus, după care adăugați zucchini, niște legume colorate, roșii sau salată verde, pentru impresia artistică, după care rulați, tăiați în două și mâncați.
Proteic, vegan (cu excepția cazului în care îmbunătățiți rețeta cu niște șuncă 😛 ), colorat, plin de legume, se face repede și este un dezastru gustos. 🙂
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.