Ep. 193 – frigărui de pui

Carne de pui, piept și/sau pulpe dezosate și curățate de piele, spălate și tăiate bucăți de aprox. 3-4 cm. Condimentezi cu sare, piper, cimbru, alte condimente preferate. Ceapă, ardei gras roșu, zucchini, curățate de coajă și sâmburi, spălate și tăiate felii sau bucăți. Pe un băț de frigăruie o să pui alternativ carne și legume, până umpli frigăruia.

Pe grătar sau la cuptor, cu ventilație până carnea este făcută. Vezi să nu le arzi. 🙂

Le combini cu ce vrei tu, salate, cartofi, orez, etc.

Auzi pisiroz, dar ăsta nu este un dezastru potrivit pentru când e cald, soare și vară afară? 😀 No bine, undeva pe glob azi este cald și soare. :)))

Frigăruile din imagine arată așa bine pentru că-s făcute de mama. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.