Ep. 167 – guacamole cu ananas

Hai recunoașteți că vă era dor de o rețetă cu avocado! 😀 În ultimul an nu prea am mai cumpărat pentru că tot ce se găsește pe piață este avocado necopt și până aștepți să devină comestibil ajunge direct negru și la coșul de gunoi… Oricât ai fi de dezastru, aruncatul ingredientelor este un mare no-no!

Absolut din greșeală am nimerit peste o pungă cu avocado copt, drept urmare l-am împărțit frățește cu Chef și l-am și transformat rapid în guacamole.

Dacă vreți varianta clasică pardon, cu mango, uite aici rețeta. Astăzi am folosit ananas în loc de mango și am lăsat roșiile deoparte, drept urmare a ieșit ceva cu mult verde. :))))

Rețeta: două bucăți avocado copt, verde untos, tăiate bucăți, două bucăți de ceapă verde tocate, un sfert de ananas tocat, niște jalapeno murat tocat, un praf de coriandru în loc de frunze, un strop de ulei de măsline și sucul de la un lime.

Super vegan, dezastru super bun, cu adaos de vitamina C! :))))

L-am mâncat cu salată verde și pizza cu blatul integral – uite aici rețeta de pizza hawaii din care te poți inspira.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *