Cookingbookclub 15

Hello la o nouă ediție cookingbookclub, cu numărul 15. Propunerea de astăzi este Ina Garten, sau Barefoot Contessa, o doamnă gurmandă simpatică, născută în același an cu tata. 🙂

Dacă vă uitați la emisiuni cu mâncare, sigur ați văzut măcar o rețetă încercată de Ina, chiar dacă nu ați băgat în seamă prezentatorul. 🙂 Are două showuri pe Food Network și o mulțime de cărți, multe rețete franțuzești, chestii care se fac repede și arată fancy, o să vedeți că o să vă placă. 😀

În plus aveți ocazia de a căuta pe net care-i treaba cu Barefoot Contessa și să vă uitați la un film clasic. 😛 Cu prietenii sau familia, cu mâncare bună, zen și relaxare.

Puteți alege orice carte de-a ei, dacă găsiți la librărie sau bibliotecă, de la tv, dacă aveți sau, dacă nu, aveți de ales din rețetele de pe site-ul ei, de pe site-ul Food Network sau de pe youtube.

Până pe 10 iunie o puteți căuta pe Ina Garten, puteți alege o rețetă, să o încercați cu prietenii și cei dragi, să o pozați și să o postați public la voi pe pagina de facebook/instagram cu hashtagurile #cookingbokclub #dezastruînbucătărie #foodfriendslove și cele mai faine povești vor fi promovate pe paginile oficiale ale dezastrelor. 

#foodfriendslove și orice ar fi, nu uita să te bucuri de mâncare, de soare, de pământ și să respiri.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebook, instagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *