Cartofii, aleși să fie de mărime potrivită și să nu fie stricați, se spală și se bagă în cuptor, pe grătar, umezi. Se lasă la copt vreo oră, la 200 de grade/ foc potrivit. Dacă îi puneți în tavă, să îi mai întoarceți pe parcurs, să se ardă uniform, nu doar pe o parte. 🙂
Când sunt gata, se taie în jumătate, se ung cu unt/margarină și se mănâncă cu zeamă de varză, din producția proprie.
Dacă aveți fițe și talente, îi combinați cu o salată de ceapă roșie fideluță, dreasă cu puțin ulei și un praf de sare.
Dezastrul perfect pentru sezonul rece, de combinat cu o partidă de remi. 😀
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.