Cookingbookclub 36

Standardul de aur în industrie sunt rețetele franțuzești. Citiți ce vreți, de exemplu Julia Child, care a fost fan al bucătăriei franceze și care a explicat cât mai simplu cum să atingi perfecțiunea în bucătărie.

Noi nu vrem perfecțiune, vrem doar o mâncare comestibilă, nutritivă și pe preferințele noastre, arsă cât trebuie. 😀

Sau puteți încerca rețete de la David Lebovitz care trăiește de mulți ani în Paris și care postează cu regularitate pe Instagram orice mănâncă interesant.

Eu aveam planuri mari pentru Cooking Bookclub Dezastru în bucătărie anul acesta, nu doar pentru acest episod. Dar vedem ce se întâmplă în zilele următoare, să sperăm că voi arde mai mult decât o omletă de la Julia. Mai ales că a ei, deși superbă, nu prea este pe gustul fițelor mele. :))))

Dacă găsiți autori interesanți cu rețete franțuzești, lăsați-mi și mie un comentariu.

Până vin rețetele noi, spor la bucătărit! 🙂

#cookingbookclub #newoldtrendygold pentru că anul acesta experimentăm cu rețete noi, vechi, la modă sau cu rețete fără de care bucătăria așa cum o știm astăzi nu ar exista.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebookinstagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult. Și dacă vrei să afli mai multe despre gătit, uite aici un curs rapid de bucătărit.