Mediteraneene. Potrivite pentru caniculă și vreme sărită de pe fix.
Nu știu de ce, dar orice are roșii, ulei de măsline și niște brânză în el, pentru mine sună mediteranean. :)))) Dacă mai adaugi și niște pește, și niște ardei și vinete, voila, ai meniul complet. 😀
Mi-am propus ca inspirație Jamie Oliver, Ottolenghi și Claudia Roden, dar sunt mulți autori fascinați de mâncarea din zona Mediteranei. Care nu înseamnă numai Grecia și Italia, motiv în plus pentru a ne reaminti puțină geografie. 🙂
Dacă nu am sucombat de la căldură, atunci rețetele mele vin undeva prin august. 😀
—
#cookingbookclub #newoldtrendygold pentru că anul acesta experimentăm cu rețete noi, vechi, la modă sau cu rețete fără de care bucătăria așa cum o știm astăzi nu ar exista.
Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebook, instagram sau pinterest.
Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult. Și dacă vrei să afli mai multe despre gătit, uite aici un curs rapid de bucătărit.