Cookingbookclub 34

Mediteraneene. Potrivite pentru caniculă și vreme sărită de pe fix.

Nu știu de ce, dar orice are roșii, ulei de măsline și niște brânză în el, pentru mine sună mediteranean. :)))) Dacă mai adaugi și niște pește, și niște ardei și vinete, voila, ai meniul complet. 😀

Mi-am propus ca inspirație Jamie Oliver, Ottolenghi și Claudia Roden, dar sunt mulți autori fascinați de mâncarea din zona Mediteranei. Care nu înseamnă numai Grecia și Italia, motiv în plus pentru a ne reaminti puțină geografie. 🙂

Dacă nu am sucombat de la căldură, atunci rețetele mele vin undeva prin august. 😀

#cookingbookclub #newoldtrendygold pentru că anul acesta experimentăm cu rețete noi, vechi, la modă sau cu rețete fără de care bucătăria așa cum o știm astăzi nu ar exista.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebookinstagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult. Și dacă vrei să afli mai multe despre gătit, uite aici un curs rapid de bucătărit.