Ep. special [devară] – salată de roșii cu brânză

Roșii cărnoase, coapte, din care curge zeama atunci când muști din ele. Tăiate felii. Ulei de măsline extravirgin și extra amar. Telemea de Sibiu. Dacă nu ai, de care îți place. O rupi cu degetele, că nu are rost să mai murdărești cuțitul. Sare și busuioc.

Dimineața, la prânz sau seara. Sau gustare, printre mese. Chiar nu contează. 😀

Vegetarian. Românesc. Cea mai bună invenție de la barză, varză, viezure și mânz încoace. :))

Mai dezastru de atât, nu există! Plus se face în 5 minute. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.