Ep. 322 – o salată cu multă brânză

Salata aceasta este perfectă pentru atunci când faci curat prin frigider și descoperi mai multe feluri de brânză, cu care nu vrei să faci nici pizza, nici plăcinte. Și atunci faci o salată. 🙂

Sau tot un fel de brânză cu roșii, doar sub formă de salată. :))))

Într-un castron punem salată verde, spălată bine și cu frunzele rupte cu mâna. Acoperim cu un strat de brânză. În cazul de față, niște telemea și niște caș afumat din zona Covasna. Mai aranjăm niște roșii, artistic. Condimentăm cu busuioc, proaspăt sau uscat, ce avem.

Nu știu ce dressing să vă recomand: eu am pus doar niște oțet balsamic, dar parcă i-ar mai fi trebuit ceva.

Dacă vrem, amestecăm. Dacă nu, montăm salata direct în farfurii de servit.

Merge niște pită cu cartofi lângă. Dacă nu, covrigi integrali sau crackers.

Vegetarian și porția zilnică de legume. 🙂

Poftă bună.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *