Ep. special [deluatlaservici] – salată cu pui

Pentru această salată minunată, aveți nevoie de niște salată verde, roșii, ardei roșii, castraveți, morcovi, șuncă și pui. Plus o vinegretă clasică, cu ulei și zeamă de lămâie. Separat.

Toate legumele le spălați, curățați de coajă, unde este cazul și le tăiați felii sau cuburi; morcovul îl dați pe răzătoare. Proteinele în cazul de față sunt niște piept de pui rămas de la masa din ziua anterioară și câteva felii de șuncă. Tăiați felii și carnea.

Într-o caserolă (noi reciclăm cutiile de înghețată) aranjați salata verde; deasupra puneți restul de ingrediente, în rânduri separate.

Sosul, din ulei, zeamă de lămâie și sare, piper, îl puneți într-un borcan mic, cu capac. Și îl turnați peste salată doar înainte să o consumați.

Dacă vreți și carbohidrați, o chiflă sau o felie de pâine.

Și uite așa, rapid, avem un prânz de luat la servici. Și refolosim creativ ingrediente de la mesele anterioare.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *