Ep. special [desezon] – trigoane cu brânză și roșii

Pentru că am fost într-o lipsă de inspirație, dar cu niște aluat extra, am deschis frigiderul și a rezultat rețeta de astăzi. 🙂

Sunt trigoane, pentru că asta era tema zilei, dar puteți face pateuri, că tot aia este.

Sunt cu brânză, că aveam niște telemea de terminat, doar că nu am dat-o pe răzătoare, ci am rupt-o cu degetele și am combinat-o cu un fir de ceapă verde și niște roșii cherry.

Mai întâi de toate porționați aluatul în pătrate, apoi puneți umplutura, la final împachetați în două, pe diagonală și veți avea trigoanele care se coc la foc potrivit sau 180-200 de grade cu/fără ventilație, până când foietajul este auriu, dar nu ars.

Dacă vreți să faceți pateuri, rețeta este aici. Există varianta clasică, cu telemea sau cu legume și improvizații, cu ce vă place și ce aveți prin casă, precum eu mai sus. 😀

Sunt perfecte pentru atunci când faceți pauză la drob, miel și ouă de ciocolată. 😛

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *