No bine, au ieșit atât de bune, că era cât pe ce să mănânc toată tava instant. :)) Se fac atât de repede, că până citești tu articolele de săptămâna asta de pe blog, sunt gata coapte. 😀
Niște aluat foietaj (proaspăt sau decongelat), se taie dreptunghiuri mici și se umple cu o compoziție de brânză. Eu am pus telemea rasă și un ou, amestecate bine. Rețeta clasică zice să amesteci telemea cu brânză de vaci. Grase, amândouă, nu degresate, dacă vrei să îți iasă ceva comestibil. :))
O lingură mare de compoziție, pe o jumătate de foietaj, date marginile cu apă, apoi lipite cele două părți să iasă un pateu. Puse în tavă pe hârtie de copt stropită cu apă, cu spațiu între ele, la foc potrivit, maxim jumătate de oră.
Încearcă să nu le arzi. 😛
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂