Dacă sunteți fanii celor două ingrediente, astăzi este motiv de bucurie pentru voi! 😀
Cum se fac coastele de miel cu spanac? Destul de simplu, vă trebuie puțină răbdare, ingredientele, o plită și câteva vase. 🙂
Mama procedează în felul următor: toacă mărunt două cepe albe potrivite și le înăbușește în puțin ulei, adăugând câte puțină apă, până se înmoaie ceapa, apoi adaugă o legătură de leurdă tocată, coastele de la jumătate de miel, condimentează cu sare și boia dulce și complează cu apă, lăsând să fiarbă la foc mic, vreo două ore. Separat, 3 kilograme de spanac, curățat și spălat, este opărit (aproape fiert) într-o oală mare cu apă, după care se scurge și se toacă cu cuțitul. Când carnea este fiartă – pe gustate – se adaugă spanacul tocat, jumătate de pahar de vin alb și două lingurițe de pastă de tomate și se mai lasă câteva minute la fiert.
La final avem un preparat delicios, cu proteine și legume verzi, de care Popeye marinarul ar fi mândru. 😀
Poftă bună (nu mă chemați în vizită, că nu vin! :)))) )
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.