Aluat de pizza, făcut în casă, întins pe toată tava de aragaz, în strat subțire. Aluatul de tura aceasta are și făină integrală în compoziție și este rețeta de la Gennaro.
Aluatul l-am uns cu un strat de bulion de roșii, făcut rapid, din pastă de tomate diluată cu apă.
Apoi am combinat un pachet de salam chorizo (vreo 100g), cu jumătate de ceapă roșie tocată, jumătate de ardei capia tocat felii subțiri și niște resturi de telemea de vacă și cașcaval afumat. Condimentat cu sare, piper și oregano.
La cuptor, la foc mediu/ 200 de grade, timp de aproximativ 20 de minute.
Pizza a ieșit super crocantă, salamul a fost ok la gust.
Dar au lipsit porumbul, măslinele și ardeiul iute. :))))
O idee simplă și rapidă, pentru cină.
Și zi-ne pisimicșiroz, cum ai ajuns tu să faci acest dezastru cu chorizo? Pentru că n-am găsit salam picant la magazin. :)))) Chiar așa, voi ce salam folosiți dacă vreți Diavolo?
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.