Cookingbookclub 29/ rețetele lui Jose Andres

No bine, și, de succes această ediție a Cookingbookclub Dezastru în bucătărie sau așa și așa? 🙂

Ce să zic, de o lună mă chinui să fac o salată cu roșii, ardei și crutoane, că ori nu am toate ingredientele, ori nu am timp. :))) Am mai salvat o rețetă de supă de cartofi, praz și pește (cod), sună cam bizar, deci musai să o facem. 😀

Nea Jose gătește cu ingrediente locale, cu carne de porc și mult pește, mâncare consistentă sau salate potrivite pentru vremea caldă de afară.

Am testat o omletă cu cartofi, care merită repetată și o paella fără fructe de mare, care nu este altceva decât un orez lejer cu legume.

La cât de cald a fost afară în ultima lună, rețetele au fost mai mult decât potrivite, pentru că nu aș fi rezistat prea mult în fața aragazului sau cuptorului.

Tortilla de patatas sau omletă cu cartofi. Se face relativ repede și ușor și se poate consuma caldă sau rece.

Paella de verduras sau paella cu legume. Cum am zice noi, un ghiveci de legume cu orez sau un pilaf cu legume. 🙂

Până luna viitoare, spor la distrus rețete. Noi sau vechi, chiar nu contează. 🙂

#cookingbookclub #justcookit! pentru că uneori doar să gătești ce îți place, la tine acasă, este mai mult decât suficient.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebookinstagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult. Și dacă vrei să afli mai multe despre gătit, uite aici un curs rapid de bucătărit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *