Resturi de foietaj proaspăt de la magazin. Niște mere și niște resturi de fulgi de migdale. Și un praf de zahăr. Mai simplu de atât chiar nu știu. :))))
Voi o să puneți în tavă o bucată de foietaj, pe hârtie de copt. Deasupra o să aranjați frumos sau de-a valma felii de mere, curățate de coajă și sâmburi, spălate și uscate, un soi care să nu fie foarte zemos. Deasupra lor o să aruncați o mână de fulgi de migdale și zahăr tos sau pudră, cât vă lasă sufletul. Al meu nu mă lasă prea mult. :))))) Și puțină scorțișoară. 🙂
La cuptor vreo jumătate de oră, dar mai verificați din când în când, să nu se ardă foietajul. Tăiați felii și consumați.
Un desert ultra-mega-super rapid, pentru atunci când nu ai nici idei, nici inspirație. :))
Puteți înlocui merele cu alte fructe, doar să nu fie prea zemoase.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.