Ep. special [dinfrigider] – foietaj ultrarapid cu mere și migdale

Resturi de foietaj proaspăt de la magazin. Niște mere și niște resturi de fulgi de migdale. Și un praf de zahăr. Mai simplu de atât chiar nu știu. :))))

Voi o să puneți în tavă o bucată de foietaj, pe hârtie de copt. Deasupra o să aranjați frumos sau de-a valma felii de mere, curățate de coajă și sâmburi, spălate și uscate, un soi care să nu fie foarte zemos. Deasupra lor o să aruncați o mână de fulgi de migdale și zahăr tos sau pudră, cât vă lasă sufletul. Al meu nu mă lasă prea mult. :))))) Și puțină scorțișoară. 🙂

La cuptor vreo jumătate de oră, dar mai verificați din când în când, să nu se ardă foietajul. Tăiați felii și consumați.

Un desert ultra-mega-super rapid, pentru atunci când nu ai nici idei, nici inspirație. :))

Puteți înlocui merele cu alte fructe, doar să nu fie prea zemoase.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.