Cookingbookclub 25/ rețete de la TV Paprika

M-am amuzat luna aceasta, citind rețetele de pe site-ul TV Paprika, la fel cum m-am amuzat odinioară uitându-mă la emisiunile tv. 🙂

În final am ales două rețete, o supă cremă de țelină și o salată de cartofi cu pește.

Supă cremă, pentru că s-a nimerit să cumpăr o țelină mare și să nu știu ce să gătesc din ea. Foarte bună ideea. 🙂

Pentru salata de cartofi, am improvizat la maxim, pentru că pe site era o poză, care arăta super dubios, o listă de ingrediente și o descriere sumară, din care nu am priceput nimic. :))) Cu alte cuvinte, se poate și mai dezastru decât acest blog. 😀

Cartof cu pește afumat, capere și sos de muștar

Mi-am imaginat că o fi salată de cartofi, dar în poză arăta a piure. Și cartoful trebuia copt. No bine, al meu a fost fiert în coajă. Tăiat felii fierbinte, drept urmare s-a făcut puțin praf. Peste un cartof mare am pus o bucată de somon afumat. O jumătate de ceapă roșie tocată. Și niște ridichi, tăiate felii subțiri. Sosul de muștar este de fapt maioneză cu lămâie și capere. :))) Serios, puneți și puțin muștar, că cei de la Paprika au uitat să scrie toate ingredientele. 😛 Și condimentați cu sare și piper negru. Rezultatul meu final a fost salată de cartofi. Total diferit față de poza de pe site, dar comestibil. 🙂

Supă cremă de țelină

Supă cremă de țelină, se face rapid, este gustoasă și arată bine – vezi rețeta aici.

Până la cookingbookclubul viitor, succes la distrus rețete. De pe Paprika sau de altundeva. 😀

#cookingbookclub #justcookit! pentru că uneori doar să gătești ce îți place, la tine acasă, este mai mult decât suficient.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebookinstagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult. Și dacă vrei să afli mai multe despre gătit, uite aici un curs rapid de bucătărit.