[prăjitorturișicafea 27] – Pineapple Delight

Azi avem de băut și de sărbătorit. Ce sărbătorim? Că este vară și vacanță, faptul că ne-am plătit facturile, ceva, găsim noi. :))))

Am găsit mai multe rețete pentru acest cocktail, toate fiind o combinație de rom (Bacardi și Captain Morgan), rom cu gust de cocos (Malibu) și suc de ananas, plus/minus suc de merișoare. 4 părți de rom la 5 părți de suc. Amestecate în shaker cu gheață, turnate în pahar și garnisite cu o felie de ananas și o cireașă. De la combinația cu merișoare va ieși cam albastru… 😛

Varianta aceasta are cam o treime rom Malibu și două treimi suc de ananas, fără merișoare, să rămână culoarea ananasului. Turnat într-un pahar înalt, cu gheață.

Dacă nu îți place cocosul, combină cu rom simplu.

Cafeaua și prăji sunt bonus, dacă sunteți în grafic cu kilogramele (uite, un alt motiv de sărbătorit :)))) )

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.