Ep. 222 – cum se arde hamburgerul :)

Motivul pentru care din când în când mâncăm la McD nu este pentru că I’m lovin’ it și nici pentru jucăriile din Happy Meal, deși, evident, și pe noi ne-a dus acolo mama când eram copii mari. 😛 Dar e foarte greu să nimerești hamburgerul acasă, așa că mai bine îl mănânci în oraș. 😀

Dezastrul de mine a avut deja n tentative de a face hamburger. Pe grătar de aragaz, în cuptor, în tigaie. Am cumpărat carne de la Lidl și de la Kaufland. De fiecare dată, rezultatul este același: un nor mare de fum. :)))) Și invariabil trebuie să tai carnea pe din două, să se facă bine pe toate cele 4 părți. :)))))) În final iese o talpă comestibilă, pentru că nu îmi place carnea crudă.

No bine, în cazul de față avem un dezastru acceptabil, ars cât trebuie, băgat într-o chiflă cu semințe de la Lidl (cam dulce după gustul meu) și cu niște felii seducătoare de roșie. Am sărit peste salată – folosiți iceberg, nu salată normală și sosuri – ketchup/ maio/ altele, pentru că am vrut o variantă cât mai simplă și rapidă.

Până una alta, cui nu-i convine, să comande de la McD sau de la puzderia de restaurante cu hamburgeri și cartofi prăjiți, că-i mâncare verdeeeeeeeeeeee. Not. :))))

PS: Happy 4th of July USA, că vine acușica. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.