Ep. 215 – pizza quattro formaggi

Pizza italiană, cu patru feluri de brânză, cu sau fără sos de roșii, de unde culoarea roșie sau albă. Cele patru sortimente de brânză sunt de regulă mozzarella, gorgonzola, parmezan și fontina. Dar puteți combina ce aveți prin frigider și ce vă place, ar trebui să aibă conținut diferit de grăsimi și arome variate, de exemplu o brânză mai cremoasă și alta mai tare.

Este momentul perfect pentru a face curat prin frigider și a folosi tot ce ai, în loc să arunci la gunoi. 🙂

Iei un aluat gata făcut sau faci tu din apă, făină, drojdie și sare, după care presari artistic brânzeturile, cu/fără sos de roșii, condimentezi, dai la cuptor și voila! rezultatul comestibil.

Mă rog, cui îi place, eu doar am pozat. :))))

Un dezastru vegetarian, dacă facem abstracție de drojdia din aluat. 😀

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *