Din start trebuie să vă spun că am înlocuit roșiile uscate cu roșii normale – n-am gătit niciodată cu roșii uscate și încă nu simt că este cazul. 😀 Și în loc de zucchini am pus dovlecel. 🙂
Într-un castron pregătiți roșii uscate tăiate, amestecate cu ulei de măsline, sare, cimbru și măsline verzi și negre. Într-o tigaie veți căli în puțin ulei niște felii subțiri de ceapă roșie, fășii de ardei roșu și către final, felii de zucchini. Calde, le adăugați în castron. Amestecați, mai lăsați câteva minute să se combine aromele și serviți.
Din Giada at Home, de Giada de Laurentiis.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.