Azi nu este cu grătar, ci cu pește și cartofi. 🙂
Am găsit la un moment dat șalău de Nil la un preț mai ok, drept urmare o parte a sfârșit făcut pane și o alta în congelator, pentru alte rețete dezastruoase. 😀
Este un pește cu carne albă, care se găsește gata tăiat în fileuri, curățate de oase. Se prăjește în baie de ulei, fileurile, zvântate de apă, fiind trecute printr-un aluat făcut din făină, apă, muștar, sare și piper – ca de clătite, mai gros. După prăjire, se scot pe șervete de hârtie, care absorb excesul de ulei.
Servit cu o garnitură de cartofi la tavă. Sau cartofi natur. Sau orez. Sau ce vreți voi. Și o felie de lămâie.
Opera lui Chef. ❤️
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.