Ep. special [dinfrigider] – sandviș cald cu cașcaval afumat și sos de merișoare

Azi avem un sandviș rapid și comestibil, cu ce există prin frigider.

Procesul este extrem de complicat. :))) Pe o felie de pâine vom pune una-două felii de cașcaval simplu sau afumat, o lingură de sos de merișoare, după care acoperim cu felia a doua și băgăm în sandwich maker. Sau, varianta a doua, punem în tigaie, pe aragaz, având grijă să întoarcem sandvișul pe ambele părți. Sau, băgăm la cuptor (deși nu merită decât dacă faci mai multe). Bineînțeles că poți folosi și felii de pâine direct din toaster, este chiar mai rapid.

Am folosit din pâinea coaptă în casă cu drojdia aia de la rezerva strategică, lol.

PS: Sosul de merișoare e cel făcut de mine. 🙂

Auzi pisiroz, dar chestia asta arată… într-un mare fel. Da, arată a sandviș făcut să fie mâncat, nu pozat pentru insta. :))))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *