Cookingbookclub 18 | rețetele Marthei Stewart

Dezastrul nr. 1: trebuia să fie Potato Galette with Smoked Salmon, adică galetă de cartofi cu somon, dar a ieșit un soi de salată de cartofi cu somon afumat. Cartofi fierți. Somon afumat. Niște castraveți acri tăiați mărunt. Mai trebuie un dressing – maio cu lămâie. Și gata. :))))

Dezastrul nr. 2: tartele cu salată de pui s-au transformat în salată cu furculița (nu întrebați!!). 😀 Dacă vreți să faceți acasă, mergeți înainte la magazin și cumpărați tarte gata coapte (sunt în Auchan, sigur găsiți și în restul de magazine) sau folosiți coji de tortilla (sunt în Carrefour) și ați scăpat de cea mai mare bătaie de cap. Cum se face: carne de pui fiartă – eu am folosit piept de pui, răcită și tocată mărunt se amestecă cu varianta a) mere acrișoare Granny Smith tăiate cuburi și foarte puțină ceapă tocată mărunt sau varianta b) tulpini de apio tocate și niște hrean proaspăt sau murat. Dressing de maioneză cu lămâie și muștar franțuzesc, sare și piper. Eu am preferat un dressing cu mai puțină maioneză, care doar să dea gust salatelor – adică nu puneți tot borcanul!!! :)))))) Tanti Stewart a combinat maioneza cu iaurt grecesc, la varianta cu mere.

Dezastrul nr. 3: mini empanadas, găsești la ea pe site rețeta de bază. Dezastrul acesta va avea un articol separat, doar un comentariu, nu vă băgați să faceți mini-chestii dacă nu aveți răbdare de spaniol bătrân. :)))) Cred că varianta autohtonă e bușeuri cu diverse, dar mai studiez problema și revin. 😀 Oricum sunt excelente pentru mesele cu prietenii, faci un castron, îl pui pe masă, mai pui un sos pe lângă și ai scăpat. 😛

Ar fi trebuit să fie și un dezastru nr. 4, super dulce, dar mi s-a epuizat energia. :)))))

Cu acest articol #cookingbookclubul de anul acesta vă urează la cât mai multe rețete distruse până la Crăciun, de Crăciun și după Crăciun. Și dacă ardeți ceva bun și interesant, apelați cu încredere la prieteni. 🙂

#foodfriendslove și orice ar fi, nu uita să te bucuri de mâncare, de soare, de pământ și să respiri.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebookinstagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *