Ep. special [italian] – salată caprese

Insalata Caprese sau salată caprese, ale cărei culori, verde, alb și roșu, imită steagul italian, este una dintre cele mai simple și sățioase salate, care se face în maxim 15 minute. 😀

Pe o farfurie aranjezi felii de mozzarella proaspătă și roșii și între ele intercalezi frunze de busuioc proaspăt. Dacă nu ai – cazul meu, folosești busuioc uscat, că nu moare nimic, nici măcar orgoliul de italian sub acoperire. :)))

Condimentezi cu sare, piper, ulei de măsline extravirgin (din cel amar ca viața :D) și niște oțet balsamic.

Și dacă vi se pare că seamănă cu faimosul fel băștinaș “roșii cu brânză”, no bine, fiecare nație cu brânza ei. :)))))

Dacă vrei o altă variantă, uite aici salată caprese cu nectarine.

Spor la dezastre! 😀

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.