Ep. 118 – salată caprese cu nectarine

No bine, astăzi avem o salată clasică italiană, cu un twist american. De inspirație pinterest.

Salata caprese înseamnă felii de roșii, mozzarella și busuioc, cu niște ulei de măsline extravirgin pentru decor. Adică un fel de brânză cu roșii, doar că în loc de telemea avem mozzarella. Și în loc de ceapă, avem busuioc. Csf ncsf, să vină dom’le italienii aceștia la noi să îi învățăm cum să gătească… 😀

Dezastruos de simplu. Doar că în loc de roșii, am pus nectarine. Și deasupra și un strop de oțet balsamic, că așa zicea rețeta. Care, of course, că nu arăta la final precum în poze… dar oare ce rețetă arată la final precum pe pinterest??? 😛

Și pentru că busuiocul exista doar în variantă uscată, am folosit niște frunze de pătrunjel pentru decor și busuiocul uscat pentru gust.

A ieșit o salată comestibilă de vară.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.