Cookingbookclub 17 | rețetele lui Stanley Tucci

Cum toți ne tragem dintr-un Traian, normal că lista rețetelor de încercat a fost super-ultra-mega lungă. 😀 Mare chestie, cel puțin în cazul meu, care-s mofturoasă. 🙂

Bruschetta con pomodoro adică bruschete cu roșii: pâine prăjită, deasupra căreia pui roșii tocate, usturoi, busuioc, ulei de măsline. Eu am mai pus ceva apio și ardei copt.

Prosciutto con fichi sau prosciutto și smochine. Bun, simplu, rapid.

Insalata di rucola, prosciutto, pera, e parmigiano adică o sălățică cu rucola, prosciutto, pere și parmezan, plus un dressing cu oțet, muștar și ulei, plus niște ceapă dulce (șalote). Mă rog, în final la mine au rămas porcul și perele. :)))

Ziti con broccoli, pe scurt paste cu broccoli; nu știți, dar m-am dus prin magazine să caut ziti, doar că noi avem multe mărci de paste, dar puține feluri. Trist.

Insalata di riso, salată de orez, care de fapt conține două ingrediente, orez și mazăre, plus vinegretă. Dezastruos de complicat. :))

Am mai încercat varianta lui de vinete cu parmezan, parmigiana di melanzane, în care amestecă vinete, zucchini și ciuperci, plus puțină ceapă tocată, cu sos de roșii și brânză.

No bine, și porcul, mielul și văcuța? Urmează, mai lăsăm ceva și pentru anul viitor. :))))

#foodfriendslove și orice ar fi, nu uita să te bucuri de mâncare, de soare, de pământ și să respiri.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebookinstagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *