Cookingbookclub 16 | rețetele lui Adi Hădean

Nu știu cum se face că în perioada aceasta a anului nu prea am chef de gătit. Ori creierul meu intră în vacanță, ori este de la căldură. 🙂 Așa că azi ave, rețeta în loc de rețetele…

Plus că mie îmi place ce gătește mama lui Adi, toate plăcintele ălea care arată superb în poze, dar la care am interzis o perioadă. 😛

No bine, după mai multe zile de search prin postările vechi, am ales o rețetă cu pui și zucchini, din motive evidente, de ingrediente din frigider/ congelator. 🙂

Pulpe de pui cu zucchini și roșii cherry se numește rețeta, pe care o găsiți aici, și care, modificată, nu a ieșit super dezastruos. Chiar dacă am ars puțin roșiile… :))))))

În cazul meu a fost o pulpă tăiată în două, spălată și curățată de piele și pusă în tavă de jena cu un zucchini, tăiat felii groase de un deget, jumătate de ceapă roșie tăiată peștișori mai mare și vreo 2-3 roșii tăiate în patru. Că cherry mâncăm la iarnă, de la sera italiană. 😀 Plus niște arahide reciclate de prin dulap, cimbru și pătrunjel verde tocat. Un strop de ulei de măsline și foarte puțină apă. La cuptor, la foc potrivit, vreo 45 de minute sau până se face carnea.

Adi pune și vin și face o pastă din arahide, pătrunjel și condimente. Îmi imaginez că are un gust super bun, dacă aveți răbdare, puteți încerca.

De consumat cu o salată asortată, este mai de dietă (sau mâncare sănătoasă cum se cheamă la noi 😀 ).

Plăcinte, când dă frigul. 😀

#foodfriendslove și orice ar fi, nu uita să te bucuri de mâncare, de soare, de pământ și să respiri.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebook, instagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult.