Cookingbookclub 16

Luna aceasta avem din nou o propunere autohtonă. 🙂

Recunosc că habar n-am cine sunt cei mai faimoși Chefi din România, nu m-am uitat la emisiuni și șansele să recunosc o persoană pe stradă sunt cam zero… nu că n-ar fi ele foarte faimoase, ci pentru că sunt nonstop cu capul în nori și cu spiritul plecat pe alte meleaguri. 😀

Dar există o excepție. Pe Adi Hădean îl știu din greșeală, de pe vremea când era faimos mai degrabă prin zona Maramu-Cluj, pentru că am avut amândoi proiecte finanțate de o bancă în aceeași rundă. Și pentru că, tot din întâmplare, avem idei similare în ce privește educația în domeniu, motiv pentru care îl urmăresc în social media de foarte mulți ani.

Adi are pe blog rețete din familie și de câțiva ani un program de internship pentru tineri bloggeri culinari. Super faină ideea. 🙂

Până pe 10 august îl puteți citi pe Adi, puteți alege o rețetă, să o încercați cu prietenii și cei dragi, să o pozați și să o postați public la voi pe pagina de facebook/instagram cu hashtagurile #cookingbokclub #dezastruînbucătărie #foodfriendslove și cele mai faine povești vor fi promovate pe paginile oficiale ale dezastrelor. 

#foodfriendslove și orice ar fi, nu uita să te bucuri de mâncare, de soare, de pământ și să respiri.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebook, instagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *