Ep. 172 – salată cu pepene, castravete și brânză

Am găsit-o pe pinterest, am salvat-o și la un moment dat am și făcut-o. Când s-au aliniat planetele și am găsit (aproape) toate ingredientele. :))))

Este o salată de sezon, cu un gust interesant, răcoritor și ușor dulce (de la pepene).

Pentru ea ai nevoie de pepene roșu, căruia îi scoți sâmburii, după care îl tai cuburi. Niște castraveți, la fel, tăiați cuburi. Niște ceapă roșie, tocată. Brânza, se recomanda să fie feta, dar eu am folosit telemea de vacă. Niște mentă proaspătă tocată, dacă ai. Dacă nu, la magazin sau pe câmp cu tine. :)))))) Și niște fistic, eu am pus semințe de dovleac, prăjite ușor înainte.

Dressing, ulei și oțet balsamic.

Dezastrul de mine zice să faci mai multă, că o să vezi că lumea o să vrea și porția numărul doi. Plus că e super dietetică, aproape că nu îngrașă deloc. :)))))

Poți să o consumi așa sau garnitură pentru chestii la grătar. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.