Ep. special [mango&avocado] – Ecuador

Galben strălucitor, precum soarele la Ecuador. 😛

No bine, ar fi trebuit să fie ieri, dar este azi. Pe scurt, cu mango și alcool, pentru că a fost weekendul de sărbătorit. 😀

Ecuador este un cocktail cu gin. Rețeta am găsit-o în comentariile unui articol în blogosferă (mai există? uite că da, și cu succes chiar :P) și după ce am studiat-o cu atenție, am ajuns la concluzia că de fapt este un gin tonic îmbunătățit cu mango. Ceea ce este mai mult decât perfect. :))))

Rețeta: 50 ml gin, 20 ml piure de mango, 1/2 lămâie, apă tonică. Amestecate, turnate într-un pahar și LMA! 😀

Of course că dacă vă nemulțumește – de exemplu că este prea puțin mango – puteți modifica cantitățile, cu mai mult mango și gin și mai puțină apă tonică. 😛

Cu plăcere. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.