De fapt era Bourbon Coffee, dar, la o mai atentă citire, am ajuns la concluzia că baza este rețeta clasică de Irish Coffee. 🙂
Pentru 6 porții aveți nevoie de 6 căni de cafea fierbinte, 6 linguri de zahăr tos și 6 linguri de bourbon. În fiecare cană turnați cafeaua, adăugați zahărul și alcoolul și amestecați bine.
Frișca aromată: bateți cu mixerul o cană de frișcă cu 1/4 cană de zahăr pudră, 1/4 suc de portocale și un sfert de linguriță de coajă, un vârf de scorțișoară și unul de nucșoară.
Frișca aromată o împărțiți egal peste cele 6 căni de cafea și decorați cu coajă rasă de portocale.
Eu am folosit frișcă de la Meggle, care este gata îndulcită. Și condimentele le-am pus la ochi. 🙂
Un dezastru perfect pentru această perioadă! 🙂 Dar nu vă suiți la volan!!!
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.