Ep. 103 – covrig bavarez cu sos de brânză

Atunci când te roade foamea (și creativitatea) la apusul soarelui, rezultatul este (încă) un experiment marca #dezastruinbucatarie. 🙂

În mod normal, dacă cineva m-ar fi invitat la un sos de brânză, cred că aș fi făcut fețe-fețe timp de juma de zi și aș fi refuzat politicos. Așa, că l-am făcut eu, a fost foarte bun, mulțumesc frumos. :))) Și nici n-am distrus nimic. 😀

No bine, sosul este o combinație a ceea ce exista prin frigider: 1 iaurt light mic, o felie de telemea rasă, jumătate de ardei roșu tocat, niște mărar tocat și o mână de speck. Plus mult piper. Nu știu de ce. Așa mi s-a părut mie la ora respectivă că suna cel mai interesant. :))

Nu îi trebuie sare pentru că telemeaua e sărată, speck-ul la fel. (N-aveți speck, puneți niște crud-uscate. Sau șuncă. Sau nu puneți și iese vegetarian.)

În mod normal covrigul bavarez s-ar fi tăiat în două și s-ar fi uns cu sosul de brânză. Dar pentru că m-am apucat de copt bavarezi seara și nu am mai avut răbdare să aștept să se răcească i-am mâncat direct, cu covrigul în mâna stângă și lingura cu sos în mâna dreaptă. Sau invers. 😀

Contează pentru porțiile de lactate zilnice. Pentru dietă, mai puțin.

Rețeta de covrig bavarez o găsești aici.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *