De pe vremea când una din personalitățile mele multiple a fost în Maroc. 😛
Cușcuș, apă fierbinte să-l acopere și vegeta (sau sare și piper). Vreun sfert de oră, până se evaporă toată apa. Caise uscate, curmale uscate și eventual stafide. Mărunțite. O conservă de năut fiert, scursă de zeamă și eventual curățat de coji. Pătrunjel verde tocat. Zeamă de lămâie, ulei de măsline și niște mentă tocată/praf. La final niște fulgi de migdale prăjite.
Vegan și etnic, cum s-ar zice. 😀 Are un gust bun, dulce-acrișor. Cred că cel mai important lucru este să nimerești cantitățile (of course că eu am citit doar ingredientele :)))) ).
No bine și migdalele unde-s, că nu se văd în poză? Migdalele sunt în dulap, că mi-era atât de foame că am uitat cu totul de ele. :)))))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.