Ep.102 – cușcuș marocan

De pe vremea când una din personalitățile mele multiple a fost în Maroc. 🙂

Cușcuș, apă fierbinte să-l acopere și vegeta (sau sare și piper). Vreun sfert de oră, până se evaporă toată apa. Caise uscate, curmale uscate și eventual stafide. Mărunțite. O conservă de năut fiert, scursă de zeamă și eventual curățat de coji. Pătrunjel verde tocat. Zeamă de lămâie, ulei de măsline și niște mentă tocată/praf. La final niște fulgi de migdale prăjite.

Vegan și etnic, cum s-ar zice. 🙂 Are un gust bun, dulce-acrișor. Cred că cel mai important lucru este să nimerești cantitățile (of course că eu am citit doar ingredientele :)))) ).

No bine și migdalele unde-s, că nu se văd în poză? Migdalele sunt în dulap, că mi-era atât de foame că am uitat cu totul de ele. :)))))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *