Finalul acestui an este cu sarmale, murături, cartofi din ăia buni făcuți în tavă și prăji. Și cu realizarea că așa, dezastruos, în bucătărie a fost cald și bine de anul trecut și până acum. Ceea ce vă doresc și vouă în anul care vine. ❤
Nu are niciun sens să vă povestesc cum era să ard covrigeii – dar nu i-am ars, doar i-am rumenit 😀 – sau prăjitura Greta Garbo (Zserbó szelet) care nu a ieșit așa bună ca a lui buni, dar nu-i bai, data viitoare va fi perfectă. 🙂
Ce pot să vă spun este că eu m-am distrat copios încercând diverse rețete anul acesta. Procesul este uneori mult mai interesant decât produsul final, dar când îți reușește câte o chestie, parcă ai urcat pe Everest. :)) În plus este o modalitate de a mânca sănătos (discutabil concept în zilele noastre), de a controla caloriile cât de cât și de a reduce cantitatea de mâncare aruncată.
Cărțile preferate din 2018 ca sursă de inspirație au fost The Complete Mediterranean Cookbook și The Skinnytaste Cookbook, pe lângă Jamie Oliver și Anthony Bourdain. Plus clasicele rețele ale familiei.
Și la anul? 2019 rețete, of course, că de politică sunt sătulă. Și nu uitați, dacă ardeți ceva nu este un dezastru, este o experiență. ❤
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂