Cartof fiert, tăiat mărunt, după ce se răcește (de preferat cartofi roșii, că cei albi se fac praf). Carne de pui fiartă, tăiată mărunt (piept de pui, pulpe, nu contează). Niște apio tocat. Sau pătrunjel verde tocat, depinde ce aveți prin casă. Ardei roșu copt, mărunt și el. Sare, piper. Sos din maioneză și tarhon murat, plus niște zeamă de la tarhon. Altă variantă ar fi cu tarhon proaspăt și niște zeamă de lămâie. Dacă folosiți ardei copți din oțet, vedeți să nu iasă prea acră. Amestecate. Ultra bun. 🙂 Dezastru!!!
Varianta vegetariană ar fi fără pui, eventual cu niște pește afumat (macrou afumat). Sau cu ouă. Sau cu nimic :))
În loc de clasica salată de boeuf.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂