Ep. 9 – tort cu căpșuni

Este o rețetă simplă, de sezon, cu un blat de pandișpan și fulgi de migdale, însiropat cu amaretto și o cremă de iaurt, frișcă și căpșuni. Rețeta din care ne-am inspirat avea crema făcută din piure de căpșuni, frișcă și gelatină alimentară – puteți încerca și varianta respectivă, dacă nu sunteți un dezastru major în bucătărie. 😀

Arată fabulos pentru că, evident, este făcut de profesioniști :)) Contribuția mea în afară de spălat vase a fost de a separa ouăle (gălbenușul de albuș) cu mâna, ocazie cu care, am stricat vreo două :)))) Cum s-ar zice nu pot să-mi trec în cv că-s expertă în ouă. 😛

Între timp visez la niște spumă de căpșuni și o tartă… vă țin la curent dacă reușesc să mai ard ceva. :)))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂