Ep. 8 – un fel de supă asiatică

No bine Claudia, nu ne spune că ai ars și supa?!! :))))

N-am ars-o, dar am fost pe aproape. 😀 Da, știu, sunt un dezastru. 😛 Povestea e clasică: am pus niște pulpe într-o oală cu apă și am dat drumul la foc. După care am mers până la laptop, numai cinci minute… yap, m-am trezit la realitate când mirosea a supă în casă, moment în care am scos record mondial la alergat până în bucătărie. :)) Din fericire nu a ars nimic (de data asta), dar oala mea de supă pentru o săptămână mai era fix de-o porție. :)) Așa că a trebuit să improvizez. Din nou.

Am sotat niște legume – morcov, ardei și niște ceapă roșie, peste care am adăugat o mână de legume congelate (am rezerva în caz de urgență, precum în cazul de față) și niște apă, după care am adăugat tăiței asiatici, sos de soia și la final, supa concentrată și carnea de pui tăiată.

Au ieșit două porții generoase și una-peste alta, au fost chiar comestibile. Și mi-am adus aminte de supa vietnameză cu creveți pe care am mâncat-o în State. Ar fi o idee pentru data viitoare când mai vreau să stric o supă. :)))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *