Ep. 371 – șalău cu capere la cuptor

Două-trei fileuri de șalău, proaspete sau dezghețate, le verificați de oase, după care le tăiați felii și le aranjați în tavă, pe hârtie de copt stropită cu puțin ulei de măsline. Le condimentați cu sare și piper, multe capere, după care le stropiți și pe ele cu puțin ulei de măsline și zeama de la o lămâie. Mai turnați un strop de apă și băgați la cuptor, la foc potrivit/ 180 de grade, timp de jumătate de oră.

Combinate cu cartofi natur, cu pătrunjel deasupra. Perfecte pentru dietă, regim și fanii lui “nicio săptămână fără pește”.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *