Mi s-a părut interesantă ideea, mai ales că nu trebuia să pun grătarul pe aragaz, pentru că am folosit grill-ul cuptorului.
Am spălat și am tăiat două nectarine felii subțiri. Ca de obicei, fructele din supermarket au fost tari ca piatra și cu oareșce gust de fruct, perfecte pentru grătăreală, pentru că oricum de mâncat crude erau cam nepotrivite.
Am pus feliile de fruct într-un castron, le-am stropit cu ulei și le-am amestecat bine cu mâinile din dotare.
Apoi le-am întins pe grătar, în cuptor – am un grătar special, din care nu pică feliile, dacă sunt prea mici. Dacă nu aveți așa ceva, puneți direct în tavă, pe hârtie de copt.
La grill, foc tare, vreo 15 minute și le-am și întors de pe o parte pe alta.
Le-am scos înainte să le ard, când începeau să se carbonizeze pe marginea cea mai subțire. :))))
Puse într-un castron, stropite cu puțin oțet balsamic și asezonate cu niște pătrunjel verde tocat.
Dacă vi se pare că mai trebuie și alte condimente, experimentați cu ce vă place.
Salata are gust bun, arată bine, se face repede și este o modalitate de a consuma mai multe fructe. Chiar și atunci când sunt cam acre. :)))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună.
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.